sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Uusia muumeja


Koska viime aikoina ei ole tapahtunut mitään kovin erikoista, niin ajattelin vain esitellä uusimmat muumit. Taas on löytynyt aarteita vitriiniin!

Koko alkuvuoden paras muumi-ostos on ehdottomasti Yamakan vuosimuki. Yamakat on niin erilaisia verrattuna tusina-Arabioihin, että olen ajatellut jatkossa hankkia näitä enemmänkin. Arabian valmistamista itseltäni puuttuu vielä paljon vanhempia mukeja, mutta niissä alkaa olla jo hinnat niin korkeita, että täydellistä kokoelmaa en saa koskaan hankittua. Onneksi siis on Yamakat!

Ja toki Arabialla on ihania kulhoja, lautasia ja vaikka mitä muuta. Tämän vuoden kausimukin ja -kulhon sain synttärilahjaksi työkavereilta. Muumikirppikseltä löytyi edullisesti vuoden 2006 Uimahyppy-kulho. Samaisesta ryhmästä ostin myös ihanan tarjottimen. Fazer ja muumit, aika kiva yhdistelmä.



Yamaka 2015 vuosimuki. Jo pelkkä laatikko on tosi hieno!


Sisäpuolelta löytyy tuo vuosiluku

Täydellisen vaaleanpunainen helmiäisväri

Toinen puoli


Mukin pohja

Uimahyppy 2006. Hintaa tällä oli vain 25€.


Söpö pieni tarjotin

Hetki rannalla, tämän vuoden kesäsesonki

Ensi kerralla ehkä jotain ihan oikeaa asiaa!

2 kommenttia:

  1. Hei no ihan oikeaa asiaa minusta kun muumeista on AINA kyse ☺ itse en ole kauhean tykästynyt yamakoihin mutta nättejä mukejahan nekin ovat! Tervetuloa tutustuu mun plogiini jossa myös muumiturinoita sekä sitäsuntätä. Kiva blogi sulla ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en myöskään aluksi ollut niin innostunut Yamakoista, mutta nykyään tykkään niistä enemmän :) Niitä on vaan aika hankala saada, kaikki omani olen löytänyt Facebookin kautta ja pari ihan kivijalkakirppikseltä.
      Ja kiitos! Käyn visiitillä sun blogissa myös :)

      Poista