sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Mikä tekee mut onnelliseksi?

Facebookissa ja blogeissa on viime aikoin kiertänyt erilaisia positiivisuus-haasteita. Mikä on parasta juuri nyt, mistä on kiitollinen ja mikä tekee onnelliseksi. Ajattelin siis itsekin keksiä näin sunnuntai-illan kunniaksi kymmenen positiivista asiaa, pientä tai suurta!

1. Läheiset
"...kourallinen ihmisii ympäril on mun taivaani." Tietysti.

2. Aamukahvin tuoksu
Parasta on laittaa kahvi tippumaan ja käydä koirien kanssa pihalla, kun tulee takaisin sisälle niin tuore kahvi tuoksuu tosi hyvälle! Plussaa on vielä se, jos aamulla ei ole kiire mihinkään.

3. Lempibiisi autoradiossa
Joskus joutuu ajamaan ylimääräisen lenkin jos radiosta tulee joku hyvä biisi. Tämän hetken suosikkeja on Kiitos ei ole kirosana ja Beibi (Haloo Helsinki), Sua varten (Robin), Love will come to you (Poets of the fall) ja Love me like you do (Ellie Goulding).

4. Hyvän mielen tv-sarjat
Ihanaa kun Maajussille morsian alkoi taas! Salkkarit on tottakai pakollinen. Sain vähän aikaa sitten katsottua Serranot loppuun ja sen jälkeen aloitin How I met your mother. Myös Satuhäät on ihan jees.

5. Tuleva loma
Huomasin tuossa, että tämän vuoden puolella mulla on ollut yksi vapaa viikonloppu. Johtuen ihan siitä, että olen vaihdellut vuoroja ja ottanut myös ylimääräisiä töitä. Pääsiäisenä on neljä vapaata, ja huhtikuun loppupuolella vielä viikon loma, en malta odottaa!

6. Työt
Odotan vapaita, mutta onhan se nyt mukavaa että on työpaikka johon saa mennä ainakin viitenä päivänä viikossa. Muutama lemppari-vakiasiakas ja työkaverit joiden kanssa voi nauraa ja itkeä, tekevät työpäivistä aika mukavia.

7. Valo
Kevään lapsena nautin siitä että päivä pitenee, vaikka en tuosta kellojen siirtämisestä muuten piittaa.

8. Koirat
Joku makaa tälläkin hetkellä varpaideni päällä.

9. Kotiruoka
Välillä on aikoja, jolloin ei vaan huvita kokkailla. Mutta kotiruoka on silti ihan parasta. Varsinkin äitin tekemä, pääsiäisenä on taas pitkästä aikaa perhepäivällinen luvassa!

10. Uudet Pentikin astiat, tiskatut tiskit ja tuleva palkkapäivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti