maanantai 1. kesäkuuta 2015

Pienen budjetin lomasuunnitelmia

Se on kesä nyt!
Kesäkuun ensimmäisen päivän kunniaksi ajattelin hieman kirjoitella ylös, mitä kesän aikana olisi kiva tehdä. Loma mulla on kahdessa osassa, ensin kolme viikkoa heinä-elokuussa ja yksi viikko syyskuun alussa. Mihinkään kauas en lähde, aion keskittyä maakuntamatkailuun ja käydä Etelä-Suomessa. Tarkoituksena on siis lomailla pienellä budjetilla niin, että lomarahoista voisi jopa jäädä hieman säästöön, mutta kuitenkin tehden muutakin kuin vain maata kotona.
Lomakassaan kertyi mukavasti rahaa myös viime viikon kirppismyynnistä Shoppiksella, päälle 90€!


Lomakassa

~ Islanninhevostalli Topar
Vuosien tauon jälkeen olisi ihanaa lähteä muutaman tunnin maastoratsastukselle Karhunmäen kauniisiin maisemiin. Lapuan vuosina olin hetken aikaa työharjoittelussa Toparissa, tänä kesänä täytyy päästä edes kerran ratsastamaan!

~ Valkoinen puu
Kauhajoella sijaitseva kahvila oli mukana Suomen paras leipomo-ohjelmassa vuosi sitten. Viime kesänä käytiin tyttöporukalla herkuttelemassa, ja olihan se aivan upea paikka. Samalla reissulla voisi pysähtyä Jalasjärvellä Juustoportilla ja ehkä tehdä löytöjä Pentik outlet-myymälästä...

~ Adam&Ewa-kirpputori
Täytyy taas jonakin sadepäivänä ajella Vaasaan etsimään aarteita.

~ Vauhtiajot 23.-26.7. ja Solar sound 17.-18.7.
Molemmat festarit osuvat sopivasti lomalleni. Vauhtiajoissa kävin ensimmäisen kerran kymmenen vuotta sitten, sen jälkeen vain yksi vuosi on jäänyt väliin joten se on jo melkein perinne. Vauhtiajoissa houkuttaisi eniten torstai; Apulanta, Elastinen ja Sanni.
Solar sound olisi viikkoa aiemmin, sielläkin olisi kiva käydä joko perjantaina tai lauantaina. Tänä kesänä aion kuitenkin jättää monen päivän festarihumalat väliin...

~ päivä Helsingissä
Onnibussilla pääsisi puoli-ilmaiseksi Helsinkiin, joten suunnittelin tekeväni pikavisiitin jonain kauniina päivänä.


Mitäs vielä? Ensi viikon lauantaina on Tuurin Miljoonakoira-näyttely, johon olen ilmoittanut Fionan. Heinäkuussa olisi tarkoitus käydä Lahdessa sukulaisia katsomassa. Myös ruokaremontti on suunnitteilla, nimittäin voisin elää koko kesän uusilla perunoilla, mansikoilla ja jäätelöllä.
Parasta on kuitenkin kun ei suunnittele liikoja, vaan tekee mitä milloinkin huvittaa!

4 kommenttia:

 1. Hyvin lomasuunnitelmia sulla! Liputan aivan erityisesti Valkoisen puun ja Toparin puolesta! Aina ei tarvitse todellakaan lähteä kauhean kauas. Keskisellähän on jo "melkein ulkomailla".

  Mäkin menen Vilman kanssa Tuurin näyttelyyn, kiva nähdä miten Fiona on kasvanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tästä 100km säteeltä löytyy vaikka mitä kivoja paikkoja :) Pääsisihän niihin koska vaan, mutta kyllä mun mielestä Lapualla ja Kauhajoella käynti lasketaan lomamatkoiksi. Keskinen tosiaankin on jo ihan ulkomailla!

   Kiva, törmäillään Tuurissa!

   Poista
 2. Mukavan kuuloisia lomasuunnitelmia sinulla varsinkin tuo hepparatsastus Toparissa ja Oi tuo Muumipurkki,tutunnäköinen,löytyy itseltänikin...Muksua Lomaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä maalaismaisemassa sielu lepää :) Tuo muumipurkki tuli jostain äitin lelukätköistä esiin, se on ollut meillä varmaan kynäpurkkina joskus lapsena. Kiitos!

   Poista