torstai 19. helmikuuta 2015

Kevättää!

Maljakossa on tulppaaneja, ja kotona näyttää siltä että tänne olisi nyljetty joku supikoira. Varmoja kevään merkkejä!

Nupulla on ihan järkyttävä karvanlähtö, karvapalloja leijailee ympäriinsä vaikka kuinka imuroi. Kirppu alkaa heräämään talvihorroksesta. Fiona keräilee lumen alta paljastuvia risuja.Olen pari viikkoa selaillut nettikauppoja, tekisi mieli ostaa kaikkea uutta kotiin. Varma kevään merkki sekin. Samoin se, että vähän väsyttää.
Vannoin kuun vaihteessa, että en ota yhtäkään ylimääräistä työvuoroa. Hups vaan tästä ja ensi viikosta tulikin 6-päiväisiä! Tänään on siis viikon ainut vapaapäivä ja huomenna alkaa 9 päivän putki. Vaikka eipä tuo haittaa, mielummin ahkeroin nyt, "talviloman" pidän vasta huhtikuussa.

Kevääseen kuuluu tottakai myös uusia muumimukeja! Pian kauppoihin ilmestyy uudet Pikkumyy ja Nuuskamuikkunen, eikä kesämukiakaan tarvitse enää kauaa odottaa. No, odotellessa tilasin kuitenkin Adlibris-nettikaupasta muutaman muumikirjan ja Iittalasta Muutto-purkin ja pari Rakkaus-lautasta...

Nuukailu ei siis ehkä ole sujunut ihan niin kuin piti, mutta toisaalta olen myös myynyt ylimääräisiä tavaroita lähemmäs satasella. Lisäksi olen syönyt monta päivää äitin tekemää hernekeittoa.

Pikkuhiljaa päivät alkaa olla pidempiä, kyllä se kevät sieltä tulee. Ja palkkapäivä.

4 kommenttia:

 1. Ookko imuroinu ite koissuja vai pakenavakko imurin ääntä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne oikeestaan sitä pelkää, mutta kuitenkin vähän kauempaa kyttäävät :D Jos ihan lähelle menee imurin kanssa niin väistävät kyllä.

   Poista
 2. Voihan karvanlähtö! Allia saa harjata joka päivä, ja silti sitä karvaa leijailee kaikkialla seuraavat 2kuukautta- ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis sitä karvaa todella on kaikkialla! Kahvikupissa, aamupuurossa, pöydillä, seinissä... :D

   Poista