sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kotihiiri

 Kotoilu on kuulemma trendikästä. Olen aina ollut enemmän tai vähemmän kotihiiri.

Tällä hetkellä asun 32-neliöisessä kerrostaloyksiössä. Vannoin vielä muutama vuosi sitten, että en ikinä muuta kerrostaloon, mutta kuitenkin olen asunut täällä jo yli kaksi vuotta. Kyllähän tämä menettelee, asunto on siisti ja edullinen. Mietin silti usein, että tämä on vain väliaikaista, sillä haaveilen omasta talosta maaseudulla. Tämä on kahdeksas asunto missä asun, aikuisiällä olen muuttanut tähän mennessä aina vuoden tai kahden välein. Toivon, että en joudu muuttamaan enää kovin montaa kertaa, jos vaikka seuraavana olisi vuorossa se unelmien talo, johon voisi asettua pysyvästi. Kaikki aikanaan.

Periaatteessa viihdyn kuitenkin tässäkin asunnossa, ja suurimman osan vapaa-ajastan vietän kotona. Pidän sisustamisesta, vaikka täällä ei tosiaan sisustuslehden kodilta näytäkään. Olohuoneen nurkassa on valtava koirien häkki, tälläkin hetkellä imuri ja silityslauta lojuvat keskellä lattiaa ja sänky on petaamatta. Melkein kaikki huonekalut olen ostanut tai saanut käytettynä. Vanha on yleensä aina parempi kuin uusi. Kuvat kertokoot enemmän miltä täällä näyttää!
Eteisen nurkassa oleva kenkäkaappi löytyi peräkonttikirppikseltä.

Ainoat uutena ostetut huonekalut, ja niistäkin löytyy koiran hampaiden jälkiä. Muumi-torkkupeitto on saatu töistä. Vallilan Kettukarkki-verho on joidenkin mielestä ruma, mutta omasta mielestäni ehkä juuri siksi tosi hieno.

Tämä ihana vanha lipasto löytyi FB-kirppikseltä, vaihtokaupalla. Kasa muumi-kirjoja ja dvd-bokseja jotka eivät mahdu muualle. Ohukainen ja Paksukainen-peilitaulu on mummolasta, Audrey Hepburn-taulu kirppikseltä.

Yöpöytä mummolasta.

Muumipyyhkeet tottakai! Lasitaulu Keskiseltä ja meri-aiheinen taulu kirppislöytö.

Kyllä, keräilen myös peltipurkkeja. Suurin osa äitiltä ja mummolasta. Kuutamolla-seinälautasen olen saanut lahjaksi lapsena.

Tiskatessa on hyvä lukea elämänohjeita.

Kirppislöytöjä keittiön seinällä.

Keittiön pöytä ja tuolit FB-kirppislöytöjä.
Tarjotin äitiltä, Kastehelmi tuikkuvadit kirppislöytöjä Vaasasta, tuikkukipot uusia.


2 kommenttia:

  1. Sullahan on ihana koti. Ja aivan ihana toi verho!!! Saakohan niitä edes enää, mä en kestä kun en oo muistanu että tollanen verho sopis täydellisesti meille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tuo verho olis kyllä varmasti ihan teille sopiva :) Oon tilannut sen Kodin1 ehkä vuosi sitten, mutta ei näytä enää olevan siellä tai NetAnttilassa. Toivottavasti jostain vielä löytyy!

      Poista