perjantai 16. tammikuuta 2015

Tyttöjen juttuja

 Viime sunnuntaina ajettiin siskon kanssa Tampereelle, jonne serkkutyttö tuli junalla Lahdesta. Käytiin Ikeassa ja tultiin Seinäjoelle.

Koko alkuviikko oltiin tyttöporukalla. Toki työt vähän häiritsi vapaa-aikaa, mutta oli mukava mennä illalla siskon luo kun siellä oli pizzaa ja pullaa pöydässä. Illat maattiin peittojen alla sohvalla ja katsottiin elokuvia. Puhuttiin tyttöjen juttuja aina yöhön asti. Sellaista kivaa hömppää mitä oli silloin teineinä.Serkku lähti keskiviikkona kotiinsa, ja itsekin olen saanut alkuviikon univelat nukuttua pois. Me tavataan yleensä muutaman kerran vuodessa, ja joka kerta juttu jatkuu siitä mihin se viimeksi on jäänyt. Ei tarvitse yhtään miettiä, mitä voi sanoa ääneen. Välillä voi vaan olla hiljaa ja maata kylki kyljessä. Siinä on myös nainen joka ymmärtää muumi-keräilyä! Kiitos kullanmurut, sielunsisko ja sielunserkku.

Mitäs sitten muuta? Postissa tuli lisää muumeja ja alkuillasta horrostin pari tuntia. Nyt on siis hyvä lähteä pienelle maailmanparannus-ajelulle siskon kanssa. Huomenna viikon ainut vapaapäivä.
Tämä odottaa vielä paketissaan, montako muumi-hullua tarvitaan asentamaan lamppu?
Iltasatuja
Pari pientä japanilaista mukia

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta! Yövieraat on muutenkin ihan parhaita, aikuisena niitä ei vaan sillälailla enää ole kuin teininä. Eikä ittekkään kehtaa ihan jokapaikkaan mennä yöksi- ainakaan enää kun ole jyrsijöitä joiden kanssa kulkisi näyttelyissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihanaa! Ei tosiaan aikuisiällä paljoa tule yökyläiltyä, olisko siinä tavoitetta tälle vuodelle?! :D

      Poista