sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Varpaiden lämmittäjät
"Sitten kun sä oot aikuinen ja sulla on oma asunto, niin voit ottaa niin monta koiraa kun haluat." Tuota ohjetta olen mielestäni aika hyvin noudattanut, ja nyt mulla on kerrostaloyksiössä kolme koiraa. Hulluutta on monenlaista.


Kirppu
Kirppu
sekarotuinen (whippet-villakoira)
synt. 28.07.2009

Kirppu on tuollainen pieni kummajainen. Pitää kaikista ja kaikesta, puolet vuodesta nukkuisi varmaan mielellään talviunta. Unelmieni koira, kuin ajatus.
Nuppu
 Nuppu (Ticapon Your Ambition)
grosspitz
synt. 19.10.2010

Nuppu on todella vilkas ja usein se hyppiikin tasajalkaa. Innostuessaan irvistelee, tai hymyilee, miten sen nyt haluaa tulkita. Se tykkää uimisesta mutta inhoaa sadesäätä.

Fiona
 Fiona (Soraiya)
saluki
synt. 07.02.2014

Fiona on hämmästyttävän rauhallinen pentu. Siro ulkomuoto hämää ja vahtihaukku on aika vakuuttava. Tykkää juosta ja hiipii joskus öisin salaa sänkyyn.
Amanda
Amanda (Sin-Mar Adalmina)
havannankoira
synt. 23.09.2002

Amanda on meidän perheen yhteinen, mutta nykyään täysin äitin koira. Vanha mummeli, joka sydänviasta ja nivelrikosta huolimatta on vielä hyvinkin pirteä.


2 kommenttia:

  1. Kun olin kolmen koiran yksinhuoltajana sanoi äiti, että on kyllä vaikeaa löytää miestä joka kestää noin monta koiraa. Otin sitten miehen jolla oli 4 koiraa itsellään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikein toimittu! :D Jo se ensimmäinen koira aiheuttaa järjestelyjä jos haluaa vaikka lähteä jonnekin reissuun (en mä missään käy), niin sehän on silloin ihan sama vaikka niitä koiria on monta kun peli on jo kerran menetetty ;) Tänään nuo on suurimman osan päivästä vaan maannut mun kanssa sohvalla, eli eihän ne edes vie tilaa. Ja aina on hyvä vedota siihen, että niillä on toisistaan seuraa!

      Poista